Letní slavnost na Kamenném mostě

Letní podvečery jsou jako stvořené pro příjemná setkání. Na jedno takové vás zvou v sobotu 18. července 2015 od 18 hodin Přátelé Kamenného mostu Písek.

Před domem U Slona na Fügnerově náměstí se můžete se skleničkou dobrého vína nebo piva vrátit do období první republiky. Najdete li doma kostým, který se k této době hodí, neváhejte a přijďte v něm. Vyzkoušeli jsme to už loni a věřte, že to stojí za to!

Dámy jistě zaujme modní přehlídka originálních květinových klobouků, paraplíček a vějířů, které pro ně přiveze paní Jana Skácelová z Brna. Mohou se v nich vyfotit, koupit si je a třeba se jako manekýnky dokonce zúčastnit přehlídky.

V podání pana Honzy Kašpárka můžete poslouchat nebo tančit při hudbě, která se tehdy hrála. Nejste nejlepší tanečníci? Nevadí. Písecký T-DANCE vám ve své Tančírně ukáže co umí a naučí vás, jak na to.

Z Tábora přijede vokální soubor His Master´s Voice Band, ve dvoře domu U Slona bude k vidění výstava píseckého fotografa Vladimíra Homoly. Zastavte se tam a prohlédněte si fotky i krásný dvorek, který bychom v budoucnu chtěli otevřít veřejnosti častěji.

A až se setmí, bude kino! Pan Jiří Hladký nás provede svými obrázky a hezkým povídáním o píseckých kostelích a opět nám ukáže spoustu zajímavostí.

Letní slavnost A5 mail

Comments are closed.